lördag3 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Tidigare Kinnevik-topp blir ny finanschef på Slättö

Publicerad: 27 april 2023, 06:19

Joakim Andersson.

Foto: Slättö

Joakim Andersson är ny finanschef på Slättö. Tidigare har han haft samma roll på Kinnevik. Det framgår av ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

SvepetSlättö

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


Joakim Andersson var under 13 års tid finans- och strategichef på investmentbolaget Kinnevik som han lämnade 2020. Därefter tog han ett liknande uppdrag på it-företaget Cint.

Nu meddelar Slättö att Andersson den 17 april påbörjade en ny tjänst som fastighetsbolagets finanschef. Som sådan kommer han att ansvara för finans, it, fondförvaltning och finansiering.

Läs också: Lista: De bytte jobb i mars

– Jag är väldigt glad över att välkomna Joakim till laget. Med sin starka erfarenhet från en bredare CFO-portfölj och bakgrund från Kinnevikssfären tillför han hög kompetens till Slättö och passar bra in i vår entreprenörskultur och våra värderingar. I takt med att Slättö fortsätter att växa och attrahera nya och större investerare kommer Joakim att hjälpa oss att vidareutveckla vårt bolag för att fortsätta leverera avkastning i toppklass, säger Jonas Andersson, vice managing partner på Slättö, i en kommentar.

Läs också: Lista: Morgondagens kvinnliga makthavare i fastighetsbranschen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev