torsdag2 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Thomas Dahl lämnar Wallenstam

Publicerad: 26 januari 2017, 08:08

Thomas Dahl. Foto: Wallenstam.

Thomas Dahl, vice vd och regionchef Göteborg på Wallenstam, lämnar bolaget efter 30 år. Han ska istället “utveckla och syssla med egen verksamhet”.

Ämnen i artikeln:

Fastighetsmarknaden i VästsverigeHans WallenstamWallenstam FastigheterGöteborg

Thomas Dahl, vice vd och regionchef Göteborg på Wallenstam, lämnar bolaget efter 30 år. Han ska istället “utveckla och syssla med egen verksamhet”.

Dahl har jobbat på Wallenstam sedan 1988 och varit vice vd sedan 2007. Sedan 1991 har han ingått i ledningsgruppen, bland annat i roller som fastighetschef, marknads- och informationsdirektör och vd för Wallenstam Företag.

– Vi har börjat närma oss slutet på den nu gällande affärsplanen och ser ut att nå de mål vi har uppsatt och då känns det som att det är läge att kliva av, säger Thomas Dahl i samtal med Fastighetsnytt.

Han är sedan tidigare delägare i ett litet investmentbolag som bland annat har aktier i Wallenstam och andra bolag men dessutom har fastigheter och projekt i sin portfölj.

– Jag kommer till att börja med att jobba med det men sedan får vi se vilka möjligheter som presenterar sig, säger han.

Thomas Dahl har som nämnts ovan varit verksam inom Wallenstam-koncernen i ungefär 30 år och säger att det har varit en väldigt spännande och positiv resa.

– 1990-talet var en väldigt lärorik period där vi kämpade dagligen för bolagets överlevnad och sedan dess har vi arbetat mycket med dess utveckling där vi exempelvis har förvandlat beståndet från stadens utkanter till innerstad, säger han.

– Thomas har verkligen haft en stor och viktig roll i hanteringen av Wallenstams olika utmaningar och framgångar genom åren, alltifrån krisen på 1990-talet till bolagets tillväxt och utveckling under 2000-talet. Hur Thomas tjänst som regionchef för Göteborg ersätts återkommer jag med i god tid före den 30 juni, säger vd Hans Wallenstam.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev