Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

TH Real Estate stärker sitt team

Publicerad: 17 november 2017, 08:00

Kamppi Centre

Foto: TH Real Estate

TH Real Estate förstärker sitt team i Norden med två nya namn, Tiina Korhonen och Fredrik Leifland. “Norden är en viktig marknad för investerare som söker högkvalitativa fastigheter i Europa”, säger Johan Åström på TH Real Estate.


Ämnen i artikeln:

FinlandTH Real Estate

TH Real Estate förstärker sitt team i Norden med två nya namn, Tiina Korhonen och Fredrik Leifland.

– Norden är en viktig marknad för investerare som söker högkvalitativa fastigheter i Europa och vi ser goda möjligheter till ytterligare investeringar. Genom att stärka upp det nordiska teamet fortsätter vi att befästa vår närvaro och stärka vår regionala position, säger Johan Åström, head of investment i Norden, TH Real Estate.

Tidigare i år förvärvade TH Real Estate 50 procent av Kamppi Köpcentrum, som är Helsingfors största centrala köpcentrum och den mest välbesökta gallerian i Norden. Investeringen gjordes genom European Cities Fund. Nu anställs Tiina Korhonen som leasingansvarig för köpcentrumet. Hon kommer närmast från JLL och är specialiserad på uthyrning, kommersiell utveckling av köpcentrum och har mångårig erfarenhet av att arbeta internationellt.

Fredrik Leifland blir analytiker i Stockholm och har tidigare arbetat på THINK Accelerate. Han i sin tur har startat upp flera verksamheter, bland andra det biometriska betalsystemet Quixter samt det AI-drivna matematikinlärningsverktyget Learner.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

FinlandTH Real Estate

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.