fredag22 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Tar över som vd för exklusiva Qarlbo Property

Publicerad: 28 augusti 2023, 08:18

Foto: pixprovider.com

Christina Hambäck tar över som vd för lilla Qarlbo Property som bland annat äger Cirkus och Hasselbacken på Djurgården. Senast kommer hon från Ica Fastigheter.

Ämnen i artikeln:

Svepet

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


Qarlbo Property har både kommersiella fastigheter, bostadsfastigheter och samhällsfastigheter. Men inriktningen är synnerligen exklusiv. I bolagets portfölj hittas klassiska scenen Cirkus och restaurangen Hasselbacken, bägge på Djurgården i Stockholm. Dessutom äger Qarlbo Property två bostadsfastigheter på Östermalm.

Nu har bolaget, där veteranen Mats Hederos sitter som styrelseordförande, rekryterat en ny vd i Christina Hambäck som senast kommer från rollen som ansvarig för strategi, projektutveckling och transaktioner på Ica Fastigheter. Hon tillträder "senast under våren 2024" som det heter.

Läs också: Här är aktörerna som kan få utveckla nya Slussenhotellet

Bolaget uppger vidare att det vill växa genom förvärv och projektutveckling.

– Det ska bli väldigt roligt och stimulerande att få bidra till Qarlbo Properties tillväxtresa. Det är ett litet spännande bolag med en intressant mix av fastigheter och kommande projekt. Jag hoppas kunna bidra med mitt engagemang och med min erfarenhet, säger Christina Hambäck i en kommentar.

Förutom Mats Hederos sitter följande personer i Qarlbos styrelse: Joakim Alm, Per-Arne Blomquist, Anton Jonsson och tillförordnade vd:n Daniel Christensen.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev