Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Tar över efter Graffman

Publicerad: 28 oktober 2013, 17:41

Katarina Wåhlin Alm

Katarina Wåhlin Alm blir ny chef för NCC Property Development Sverige.


Ämnen i artikeln:

FolksamNCCCarola Lavén

Katarina Wåhlin Alm, idag fastighetsutvecklingschef på Folksam och med ett förflutet på Vasakronan och AP fastigheter, blir ny chef för NCC Property Development Sverige.

Carola Lavén, chef för NCC Property Development, berättar att personen man sökt ska, förutom bra ledaregenskaper, ha en stark kund och affärsfokus.
– Det känns mycket roligt att Katarina ska börja hos oss, vi har många duktiga människor inom Property Development i dag och här blir hon ett väldigt bra tillskott när vi ska utveckla vår affär. Katarina kan utvecklingsaffären, är en bra ledare och blir en bra ambassadör för NCC, säger Carola Lavén.

– Jag brinner för fastighetsutveckling och efter många år i branschen känns det som ett naturligt steg att gå vidare till en mer projektutvecklingsfokuserad verksamhet. NCC Property Development är bland de ledande aktörerna och har höga ambitioner, det ska bli utmanande och inspirerande att få bidra till att utveckla och stärka verksamheten ytterligare, säger Katarina Wåhlin Alm.

Katarina Wåhlin Alm efterträder Mikael Graffman som har valt att lämna och börja en ny tjänst som vd och koncernchef på ABT Bolagen.

Mattias Fröjd

Ämnen i artikeln:

FolksamNCCCarola Lavén

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.