Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Tar in advokat med specialkunskap om fastighetsprojekt

Publicerad: 12 september 2019, 08:03

Nyförvärvet.

Bright Advokat förstärker teamet med en senior advokat från Mannheimer Swartling som är expert på fastighetsutvecklingsprojekt.


Bright Advokat förstärker teamet med en senior advokat från Mannheimer Swartling som är expert på komplexa fastighetsutvecklingsprojekt.

Det är Johannes Harlevi, advokat och specialiserad främst inom entreprenadrätt och fastighetsutveckling, som ansluter till Bright Advokat den 1 oktober. Han kommer närmast från fastighetsgruppen på Mannheimer Swartlings Stockholmskontor sedan 2008 ansluter till

– Johannes specialistkompetens inom entreprenadrätt och mångåriga erfarenhet från komplexa fastighetsutvecklingsprojekt, infrastrukturprojekt och fastighetstransaktioner kommer ytterligare att förstärka vårt erbjudande om att ge kvalificerad rådgivning som ger mervärde i våra klienters affärsverksamhet, säger Cecilia Jussi-Pekka i ett pressmeddelande.

Andreas Jennische

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.