lördag25 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Tapani går i pension

Publicerad: 22 oktober 2015, 13:30

Ann Sofi Tapani

Ann-Sofi Tapani, vd för Umeås kommunala bostadsbolag AB Bostaden sedan 2008, har beslutat sig för att gå i pension den 1 maj 2016.

Ämnen i artikeln:

Fastighetsmarknaden i norra SverigeBostaden UmeåUmeå

– Ann-Sofi har gjort ett otroligt bra jobb under de här åren. Samtidigt är det bra för företaget att ett skifte i ledningen inte sker samtidigt som en ny styrelse och kanske ny ordförande väljs. Vi är i mitten av mandatperioden och då kan en ny vd hinna bli varm i kläderna på ett bra sätt, fortsätter Bernt Andersson, säger Bernt Andersson, Bostadens styrelseordförande

Ann-Sofi Tapani tillträdde sin tjänst som vd för AB Bostaden i februari 2008 och kom då närmast från en tjänst som skoldirektör för Gymnasieförvaltningen i Umeå kommun.

– Efter 8 år på Bostaden och mer än 25 år på andra chefsuppdrag i Umeå kommun känner jag att det är dags att överlämna till yngre krafter att ta vid. Tiden går fort och jag är till åren kommen. Det har varit fantastiska år på Bostaden och vi har lyckats med att utveckla vårt uppdrag och samtidigt hålla en god ekonomisk balans. Det är jag stolt över och jag hoppas att det är en bra plattform för efterträdaren till min post, säger Ann-Sofi Tapani.

Rekrytering av ny vd till AB Bostaden kommer att påbörjas omgående.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Bostaden

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev