Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Szczepanowskis efterträdare utsedd

Publicerad: 25 juni 2018, 06:31

Lina Öien.

Foto: Riksbyggen.

Riksbyggen rekryterar Lina Öien som chef för enheten för hållbar utveckling. Hon har närmast varit chef för bolagets ledningssystem, och efterträder Charlotta Szczepanowski som går till Coop.


Ämnen i artikeln:

Riksbyggen

Riksbyggen rekryterar Lina Öien som chef för enheten för hållbar utveckling. Hon har närmast varit chef för bolagets ledningssystem, och efterträder Charlotta Szczepanowski som går till Coop i rollen som ansvarig för hållbarhet och kvalitet. Hållbarhetschef på Riksbyggen är sedan tidigare Therese Berg.

Lina Öien har arbetat på Riksbyggen sedan 2013 och har under 20 års tid arbetat med hållbarhets- och kvalitetsfrågor.

– Nu har vi en spännande resa framför oss där digitalisering och ny teknik skapar helt nya möjligheter. Vi ska förbättra och effektivisera våra arbetssätt med extra fokus på att stärka kundnyttan och kundupplevelsen. Det skapar även möjligheter att utveckla helt nya lösningar för ett hållbart byggande och tjänster för ett hållbart boende, säger Lina Öien.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Riksbyggen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News