Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Sweco rekryterar nya regionchefer

Publicerad: 10 mars 2016, 11:00

Margareta Gelius och Caroline Trolle

Sweco Architects har fått två nya regionchefer. Margareta Gelius som tidigare varit regionchef för Region Öst tar nu över Region Mitt. Ny chef för Region Öst är Caroline Trolle.


Ämnen i artikeln:

Sweco

Margareta Gelius är sedan tidigare regionchef för Region Öst och har i den rollen arbetat med bolagets övergripande frågor och utveckling tillsammans.

Caroline Trolle har tidigare varit studiochef på kontoret i Uppsala. Nu tar hon över rollen som chef för Region Öst

– Det är viktigt med rätt person på rätt position. Kunskap och erfarenhet i branschen väger tungt. Utöver det så har jag stora krav och förväntningar på det goda ledarskapet i Architects. Margareta har varit framgångsrik i region Öst, så det är med glädje jag nu låter region Mitt ta del av hennes person och ledning. Jag har dessutom stort förtroende för Caroline som nu går in i en ny roll. Som tidigare studiochef i Uppsala har hon visat på förmågan att klara av rollen som regionchef, som innebär ett mer övergripande och strategiskt ansvar, säger Jan Mattsson, vd Sweco Architects.

Sweco har drygt 800 arkitekter anställda i fyra länder, Sverige, Finland, Danmark och Tyskland.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Sweco

Ämnen i artikeln:

Sweco

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News