Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Sweco Architects rekryterar planchef i Stockholm

Publicerad: 3 mars 2022, 10:51

Foto: Anna Hult AB

Sweco Architects har utsett Mari Tastare som chef för gruppen inom Planering & Urban Design i Stockholm.


Ämnen i artikeln:

Swecos arkitekterSweco

Mari Tastare är utbildad planeringsarkitekt och kommer närmast från rollen som planchef på stadsbyggnadskontoret i Göteborg. 

– Jag är mycket glad för att Mari Tastare blir chef för den nya gruppen inom Planering & Urban Design. Med sin erfarenhet inom stadsomvandling och planering i tidiga skeden i nära samarbete med kunder bidrar Mari till att höja nivån ytterligare inom fysisk planering hos oss, säger Ulla Bergström, divisionschef för Sweco Architects, i bolagets pressmeddelande.

Läs även: Fastighetsägare, arkitekter och byggare - så ser storbolagens klimatmål ut 

Mari tillträder tjänsten som studiochef i Stockholm den 1 april 2022. Sweco har i dag över 50 medarbetare med plankompetens, varav 20 baserade i Stockholm. 

– Nu byter jag perspektiv och kliver in i en för mig ny roll inom hållbarbar stadsutveckling. Jag ser verkligen fram emot att börja på Sweco, ett företag i framkant inom hållbar samhällsutveckling och med många olika kompetenser och intressanta projekt nationellt såväl som internationellt, säger Mari Tastare, i pressmeddelandet. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Swecos arkitekterSweco

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.