Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Sveriges Allmännytta rekryterar

Publicerad: 8 maj 2019, 11:09

Anna Karin Wallberg, ny kommunikationschef hos Sveriges Allmännytta.

Sveriges Allmännytta, tidigare SABO, rekryterar Anna Karin Wallberg som ny kommunikationschef.


Ämnen i artikeln:

Sveriges Allmännytta

– Jag ser verkligen fram emot att arbeta med bostadsfrågor igen. Allmännyttiga bostadsföretag har så mycket att vara stolta över och det vill jag vara med och lyfta fram genom en vass kommunikation och opinionsbildning, säger Anna Karin Wallberg, kommunikationschef Sveriges Allmännytta.

Anna Karin har över 20 års erfarenhet av kommunikation och är utbildad samhällsplanerare i grunden. Hon kommer senast från egen verksamhet där hon arbetat med strategisk rådgivning åt företag inom den europeiska energibranschen och nordiska försäkringsbranschen.

– Anna Karin Wallberg har lång och gedigen erfarenhet från kommunal sektor, samhällsbyggnadsfrågor, opinionsbildning, strategisk kommunikation och politik. Det är värdefulla erfarenheter som behövs för att visa att vi lever upp till vårt nya namn, säger Anders Nordstrand, Vd på Sveriges Allmännytta.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Sveriges Allmännytta

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.