Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Svenska Handelsfastigheter utser två nya chefer

Publicerad: 27 januari 2022, 10:58

Benny Andersson (t.v.) och Per Nilsson (t.h.)

Foto: Svenska Handelsfastigheter

Svenska Handelsfastigheter utser Benny Andersson som ny affärsutvecklingschef. I samma veva rekryteras Per Nilsson i Anderssons gamla roll som Regionchef Syd.


Ämnen i artikeln:

Svenska Handelsfastigheter

Svenska Handelsfastigheter tillsätter Benny Andersson, nuvarande Regionchef Syd, i den nyinrättade positionen som affärsutvecklingschef. Per Nilsson rekryteras från Thon Property och kommer kliva in i rollen som Regionchef Syd. Per har tidigare även arbetat hos EFM och drivit eget konsultbolag. 

Läs även: Starkaste fastighetsåret någonsin - marknaden 2022 förväntas bli höglikvid

– Benny har under sina år på bolaget visat att han har driv och förmåga att skapa nya affärer till gagn både för oss och för kunderna, varför han blir utmärkt i sin nya roll. Per har lång erfarenhet av förvaltning, utveckling och etableringsfrågor inom handel och blir därför en stabil efterträdare i regionchefsrollen, säger Monica Fallenius, fastighetsdirektör för Svenska Handelsfastigheter, i ett pressmeddelande.

Både Per Nilsson och Benny Andersson tillträdde sina nya roller den 3 januari 2022.

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Svenska Handelsfastigheter

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.