Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Svenska Handelsfastigheter rekryterar tio

Publicerad: 7 september 2021, 14:48

Foto: oatawa/Getty Images

Svenska Handelsfastigheter växer och rekryterar tio nya medarbetare. Rollerna som tillsatts är Teknik- och hållbarhetschef, Distriktschef, Projektchef, Personalchef, Förvaltare och Driftansvariga.


Ämnen i artikeln:

Svenska Handelsfastigheter

– Vi är glada att vi har lyckats attrahera så många nya och erfarna medarbetare till oss. Vår förvaltningsorganisation har alltid jobbat nära kunden där vi skapat affärer tillsammans och det ska vi fortsätta med. Utöver fler förvaltare, så förstärks förvaltningen med driftansvariga som har fokus och kompetens inom fastighetsteknik, säger Lennart Sten, vd på Svenska Handelsfastigheter, i bolagets pressmeddelande.

Johan Jarl plockas in som ny Teknik- och hållbarhetschef med start i september. Han kommer närmast från Vacse där han ansvarat för teknik- och energifrågor för projekt- och förvaltningsavdelningen.

Jasmine Lindkvist påbörjar i september rollen som Projektchef. Hon har senast varit Anläggningschef hos Lantmännen i Helsingborgs hamnar och har en bred bakgrund från bygg- och fastighetsbranschen i olika affärsroller. 

Peter Högberg blir ny Distriktschef med tillhörighet i Region Syd. Han jobbar idag på Stenvalvet och kommer tillträda sin nya tjänst i september. 

Kevin Bäckström utses till Förvaltare i Region Öst med tillträde i september. Han kommer närmast från rollen som Fastighetschef på Thon Property. 

Läs även: Svenska Handelsfastigheter lägger miljardbud på Tre Kronor

Malin Norén återvänder i september till bolaget i rollen som Förvaltare i Region Öst. Hennes senaste anställning var hos Rico Estate som affärsutvecklare. 

Karl Knutsson har rekryterats som Driftansvarig till Region Syd med start i september. Han kommer närmast från tjänsten som Teknikchef på Landskrona Fastighetsförvaltning.

Anders Norin tillträder i oktober som ny Driftansvarig i region Mitt/Nord. Han arbetar för närvarande hos Lassila & Tikanoja med ansvar för kommersiella fastigheter. 

Petra Bondesson blir ny Personalchef från och med oktober. Hon kommer senast från rollen som Projektledare inom Sveriges Allmännytta. 

Jörgen Larssen tillträdde i augusti rollen som Driftansvarig i Region Öst. Han kommer närmast från Lassila & Tikanoja där han ansvarat för den tekniska förvaltningen av Storebrands hotell- och handelsfastigheter.

Anne Fredriksson klev i augusti in som Kontorsansvarig. Hon kommer närmast från SOS International där hon var receptionist.  

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Svenska Handelsfastigheter

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.