Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Svefa rekryterar från Profi

Publicerad: 22 augusti 2019, 12:22

Svefa rekryterar Sara Jacbsson som ny affärsområdeschef för förvaltningsrådgivning. Sara tillträder sin nya tjänst den 16 september.


Ämnen i artikeln:

Svefa

Svefa rekryterar Sara Jacbsson som ny affärsområdeschef för förvaltningsrådgivning. Sara tillträder sin nya tjänst den 16 september. Det framgår av ett pressmeddelande.

– Jag ser verkligen fram emot att stärka och bygga vidare på den kompetens som finns inom Svefa idag, men också att jobba brett med de utmaningar som branschen och fastighetsägare har framöver, säger Sara Jacobsson, tillträdande Affärsområdeschef Förvaltningsrådgivning Svefa.

Sara Jacobsson kommer senast från Profi Fastigheter, där hon under 6 år arbetat i olika chefsbefattningar. Hon har tidigare även arbetat på bland annat JLL, Colliers och Skandia Fastigheter.

– Jag är väldigt glad att Sara med sin gedigna erfarenhet valt att komma till oss. Hon är ett mycket bra tillskott till våra professionella konsulter och kommer att bidra starkt till affärsområdets och Svefas fortsatta tillväxt, kommenterar Mikael Lundström i pressmeddelandet.

Sara efterträder Rikard Wilén som går vidare till affärsområdet Corporate Solutions.

Ajda Dzambic

Ämnen i artikeln:

Svefa

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.