Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Svefa rekryterar duo inom rådgivning

Publicerad: 30 augusti 2021, 13:36

Svefa växer inom rådgivning och rekryterar två nya konsulter, Lena Eveby och Nils Paulsson.


Ämnen i artikeln:

Svefa

Lena Eveby kommer närmast från rollen som Senior konsult på Sweco och har runt 20 års erfarenhet av planering och utredning inom hållbar samhällsutveckling. 

Nils Paulsson kommer senast från en tjänst som projektledare för utveckling av detaljplaner på exploateringsavdelningen inom Göteborgs Stads fastighetskontor. Han har tidigare erfarenhet från bland annat Lantmäteriet. 

Duon rekryteras som konsulter inom rådgivning avseende stadsutveckling med placering i Göteborg. 

– Jag är väldigt glad att Lena Eveby och Nils Paulsson har valt att komma till oss. De är, med sin gedigna erfarenhet av stadsutveckling i tidiga skeden, två mycket bra tillskott till våra professionella konsulter på Göteborgskontoret. Med rekryteringarna av Lena och Nils stärker vi vår kompetens inom både projektledning och avancerade fastighetsbildningsfrågor vilket både våra privata och offentliga kunder kommer att ha mycket nytta av, säger Jörgen Hermansson, Affärschef Samhällsbyggnad & Fastighetsutveckling, i bolagets pressmeddelande.

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Svefa

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.