Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Svefa förstärker inom värdering

Publicerad: 17 januari 2019, 11:55

Svefa utökar sitt värderingsteam med två rekryteringar och en intern förflyttning. Katrin Wallensjö rekryteras till tjänsten som Affärschef Värdering och Karin Belander blir ny Analyschef.


Ämnen i artikeln:

Svefa

Svefa utökar sitt värderingsteam med två rekryteringar och en intern förflyttning. Katrin Wallensjö rekryteras till tjänsten som Affärschef Värdering och Karin Belander blir ny Analyschef. Dessutom flyttar fastighetsvärderare Roine Stenius till Umeåkontoret.

– Vi upplever en fortsatt stark efterfrågan av våra värderingstjänster. För att möta denna efterfrågan och för att kunna fortsätta vår expansion är vi extra glada att kunna attrahera två så pass seniora och skickliga medarbetare till vårt team, säger Jan Tärnell affärsområdeschef för Värdering & Analys.

Katrin kommer senast från tjänsten som värderingsansvarig på Skandia Fastigheter. Hon har även tidigare erfarenheter från bland annat Newsec och Savills.

Karin kommer närmast från Bonava i Stockholm där hon arbetat som analytiker och marknadsstrateg. Hon har även över tio års erfarenhet från andra analysroller inom bland annat Coop och Tyréns Temaplan.

Roine Stenius har arbetat med fastighetsvärdering på Stockholmskontoret sedan 2013.

– Värdering har alltid varit en bärande del av Svefas rådgivning och det är extra kul att se hur de senaste årens investeringar gett resultat och bidragit till fortsatt tillväxtkraft för affären men även Svefa som helhet, säger Mikael Lundström, vd på Svefa.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Svefa

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.