Lördag08.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

Susanne Åhlén – Chef för Sickla Köpkvarter

Publicerad: 4 Maj 2010, 00:00

Annette Westerblad2012-05-03Hej, jag undrar hur man går till väga och vem man ska kontakta om man vill ansöka om en anställning i Sickla köpkvarter.Jag trivs med att ge en bra service och skulle hemskt gärna villa jobba inom ett serviceyrke. Jag har ekonomisk utbildning och arbetat inom kontor och administration med det mesta. Service har varit en stor del i mina tidigare anställningar. Har också haft eget företag tillsammans med min man.Tacksam om ni kan hjälpa mig på traven till en anställning och vem jag kan bifogat mitt cv till.Kommer gärna på besök för en personlig presentation.Tack på förhand.Med vänliga hälsningarAnnette WesterbladSkeppsmäklargatan 29, 3 tr, 12069 Stockholm, 076 134 75 69awesterblad@hotmail.se


Susanne Åhlén är sedan 1 mars anställd hos Atrium Ljungberg som ny marknadsområdeschef för Sickla Köpkvarter. Susanne har lång erfarenhet av handel och kommer närmast från Aberdeen där hon var Sverigechef för Centre Management. Innan dess jobbade hon under flera år som Centrumchef i Stinsen i Häggvik där hon även var kommersiell projektledare för Stinsens om- och tillbyggnad.

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.