Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Susanna Höglund ny finanschef på SABO

Publicerad: 16 februari 2017, 07:21

Susanna Höglund, chef ekonomi- och finans på SABO.

Foto: SABO.

Bransch- och intresseorganisation SABO rekryterar Susanna Höglund som ny chef för enheten Ekonomi och Finans. Hon kommer närmast från rollen som koncerncontroller på Stockholms stadshus.


Ämnen i artikeln:

SABO

Allmännyttans bransch- och intresseorganisation SABO rekryterar Susanna Höglund som ny chef för enheten Ekonomi och Finans. Hon kommer närmast från Stockholms stadshus där hon varit koncerncontroller.

Höglund ersätter Chris Österlund som gått till Botkyrkabyggen där hon är ny vd.

– De allmännyttiga bostadsföretagen är en mycket viktig förutsättning för en väl fungerande bostadsmarknad och bostadsförsörjning i hela Sverige. Jag ser därför fram emot att, i samarbete med SABOS medlemsföretag och medarbetare, få bidra till att utveckla allmännyttans uppdrag, säger Susanna Höglund.

– Vi står inför stora och viktiga investeringar, både i bostadsbyggande och renoveringar. Susanna Höglunds erfarenheter och kunskaper kommer ytterligare stärka SABOs stöd till medlemsföretagen i de frågorna, det är mycket välkommet, säger Anders Nordstrand, vd för SABO, Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag.

Susanna Höglund tillträder tjänsten senast i maj.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

SABO

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.