Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Sundin efterträder Louise Richnau

Publicerad: 15 februari 2019, 13:17

Louise Richnau.

Foto: Leimdörfer.

Brunswick Real Estate utser Pontus Sundin som chef för kreditverksamheten. Han efterträder Louise Richnau, som dock blir kvar i verksamheten.


Ämnen i artikeln:

Brunswick Real EstateLouise RichnauPontus Sundin

Brunswick Real Estate utser Pontus Sundin som chef för kreditverksamheten. Samtidigt rekryteras Anders Tägt till investeringskommittén.

Pontus Sundin har jobbat på bolaget sedan i höstas, och tar nu över efter Louise Richnau som varit med sedan starten 2013. Sundin har tidigare jobbat på bland annat Helaba, Nordea och GE Real Estate.

Richnau kommer att vara kvar i bolaget med fokus på kreditverksamheten fast i en friare roll, hon kommer att sitta i investeringskommittén samt som tidigare vara partner.

– Vi har byggt kreditmarknadens bästa fastighetsteam och det är med stor tillförsikt jag lämnar över rodret till Pontus. Vi har under 2018 tillsammans med våra låntagare och investerare tagit klivet upp i volym och det kommer vi att fortsätta med, säger Louise Richnau.

Anders Tägt tar även han plats i investeringskommitén. Han har tidigare varit verksam på bland annat NCC, SEB och senast som Nordenansvarig för PBB Deutsche Pantbriefbank.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.