Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Styrman tar över rodret

Publicerad: 5 april 2016, 16:30

Mattias Styrman har utsetts till vd för RealXState. Han ersätter sparkade vd:n Anders Lidén


Ämnen i artikeln:

RealXState

Mattias Styrman har utsetts till vd för RealXState. Han ersätter sparkade vd:n Anders Lidén som fick lämna sin post sedan det uppdagades att han hanterat bolagets kassa på ett olämpligt sätt, något som ledde till att bolaget kastades ut från Stockholmsbörsens First North-lista där man hade en preferensaktie listad.

Den nye vd:n har en bakgrund på SEB där han varit riskkontrollchef och CFO på bankens dotterbank i Vilnius. Sedan 2006 driver han egen konsultverksamhet och fastighetsverksamhet. Hans uppdrag kommer att vara på deltid och tidsbegränsat till sex månader. Styrman ingår i RealXStates styrelse och har för uppdrag att skapa rutiner och kontrollsystem samt att åter lista preferensaktierna på ”en lämplig marknadsplats samt med målsättningen att notera stamaktierna inom en sexmånadersperiod,” som det heter i bolagets pressmeddelande.

Vidare har Joakim Dofs utsetts till CFO.

Sverrir Thór

Ämnen i artikeln:

RealXState

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.