Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Structor Projektutveckling byter vd

Publicerad: 13 oktober 2020, 09:30

Niclas Sandberg är ny styrelseordförande i Structor Projektutveckling (till vänster) och Harald Näslund är ny vd (till höger).

Foto: Structor Projektutveckling

Specialistbolaget Structor Projektutveckling byter vd. Niclas Sandberg som styrt bolaget i tio år lämnar posten för att ta över som styrelseordförande.


Ämnen i artikeln:

Structor

Ny som vd blir Harald Näslund som sedan 15 år tillbaka är konsult samt delägare i Structor Projektutveckling.

Läs även: Structor projekterar för nytt akutsjukhus

– Jag vill bygga vidare på den framgångsrika utveckling som Niclas skapat i bolaget. Jag hoppas kunna bidra med mycket energi och nya perspektiv, så vi kan fortsätta utvecklas med kvalitet, tillväxt och hållbarhet i fokus. Medarbetarna är navet i vår verksamhet och jag ser framemot nya spännande uppdrag tillsammans med dem och våra kunder, säger Harald Näslund.

Niclas Sandberg har varit vd i bolaget sedan 2010 och har bland annat lett arbetet med att utveckla bolagets affärsområden och geografiska marknad. Han tar nu över som styrelseordförande.

Läs även: Framåt för Structor trots pandemin

– Det känns mycket bra att lämna över till Harald som har stor erfarenhet, kompetens och kännedom om bolaget, och samtidigt fortsätta utvecklingsarbetet mot våra högt satta mål, som konsult och styrelseordförande. Jag ser också fram emot att fortsätta samordna Structorbolagen i Stockholm och bidra till nya affärer och bolag inom Structorgruppen, säger Niclas Sandberg.

Specialistbolag med snart 20 år på nacken

• Structor Projektutveckling AB bildades 2003 och är ett specialistbolag inom stadsutveckling, affärsutveckling, fastighetsutveckling och fastighetsbildning. 

• Bolaget, med drygt 30 medarbetare, är verksamt över hela Sverige med kontor i Stockholm, Uppsala, Västerås och Visby.

 

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Structor

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.