torsdag30 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Strategisk Arkitektur hämtar ny bostadschef från egna leden

Publicerad: 9 februari 2023, 08:02

Kajsa Sundqvist.

Foto: Strategisk Arkitektur

Strategisk Arkitektur har utsett Kajsa Sundqvist som affärsområdesansvarig för bostäder.

Ämnen i artikeln:

SvepetStrategisk Arkitektur

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


Kajsa Sundqvist anställdes av företaget 2021 som kund- och projektansvarig arkitekt men befordras nu alltså till affärsområdesansvarig för bostäder.

Kajsa har dubbelexamen som civilingenjör och arkitekt och har över 15 års erfarenhet av att arbeta på arkitektkontor. I egenskap av affärsområdesansvarig kommer hon att arbeta integrerat med landskapsarkitektur och stadsutveckling.

Läs också: Bilder: Vasakronans klenod vid Stureplan snart hemma

I ett pressmeddelande skriver Strategisk Arkitektur att rekryteringen av Kajsa Sundqvist sker mot bakgrund av en marknad under hård press från den globala energikrisen samtidigt som bostadsmarknaden behöver utvecklas mot att bli mer hållbar.

Läs också: Branschexperten ser ny arkitektkris runt hörnet: ”Känns väldigt skakigt”

– Kajsas insikt i rationell byggbarhet tillsammans med hennes patos för människors livsmiljö är den ideala kombinationen för en bostadsarkitekt. Därför kan jag entusiastiskt lämna över till henne, och själv fortsätta dela med mig till våra kunder av såväl min erfarenhet, som min upptäckarglädje i det stora skifte som byggandet och samhället befinner sig i, säger Andreas Fries, medgrundare och tidigare affärsområdesansvarig, i en kommentar.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev