Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Sthlm Urban Advisors utökar sitt team

Publicerad: 30 september 2021, 14:01

Kerstin Axelsson och Cecilia Elovsson.

Foto: Sthlm Urban Advisors

Rådgivningsbolaget stärker sitt team med nya seniora rådgivare och sedan augusti arbetar Cecilia Elovsson som ny byråchef på Sthlm Urban Advisors.


Ämnen i artikeln:

Stockholm

Sthlm Urban Advisors är en strategisk rådgivare för aktörer i Stockholmsregionen, med erfarenhet från både politik och förvaltning. 

– Jag är otroligt glad att kunna välkomna Cecilia, Kerstin och Niklas. De kompletterar vårt erbjudande med både djup och bredd och har viktiga erfarenheter från politiken och näringslivet, säger Mikael Söderlund som grundade byrån 2016. 

Läs även: Niam rekryterar till huvudkontoret

Cecilia Elovsson är ny byråchef och har lång erfarenhet av stadsutvecklingsfrågor som kommunikationschef inom politiken och fastighetsbranschen. 

– Det känns fantastiskt roligt att nu kunna få kombinera tidigare erfarenheter och kunskaper hos Sthlm Urban Advisors. Tillsammans med våra uppdragsgivare bidrar vi till att göra Stockholm ännu starkare, säger hon till Fastighetsnytt. 

Byrån tar nu nästa steg i bolagets utveckling och märker en stark efterfrågan på strategisk rådgivning när Stockholm öppnar upp igen.

– Det är en spännande tid där pandemin utmanat gamla sanningar, och med det stundande valåret upplever vi att många har behov av att kunna navigera i ett snårigt politiskt landskap, säger Elovsson.

Läs även: Han tar över efter Saxborn – i väntan på Pehrsson

Nu börjar också Kerstin Axelsson, tidigare chef för analys på Folksam Sak och kommunikationsrådgivare på Kreab, samt Niklas Schönning, som har en bakgrund som planeringsarkitekt.

– Jag ser fram emot att kunna bidra med mina erfarenheter inom affärsutveckling och analys och tillsammans med våra uppdragsgivare bygga framgångsrika strategier baserade på insikter om beslutsfattares och andra intressenters perspektiv och drivkrafter på Stockholmsmarknaden, säger hon.

Teresa Ahola

Reporter

teresa.ahola@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Stockholm

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.