Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Stenvalvet rekryterar tre

Publicerad: 19 oktober 2015, 12:09

Fastighets AB Stenvalvet har beslutat att upprätta en ekonomifunktion och tar därmed hem den nu outsourcade funktionen. I och med detta har ekonomiavdelningen utökats med tre medarbetare.


Ämnen i artikeln:

Stenvalvet Fastigheter

Pia Holm, arbetar som bolagsansvarig samt ansvarar för framtagandet av nya hyresavtal. Hon kommer närmast från GE Capital Real Estate.

Elisabeth Rosenqvist, ansvarar för momshantering, fastighetsskatt samt arbetar som bolagsansvarig. Hon kommer närmast från Hemsö Fastighets AB.

Katarina Holmblad, arbetar som hyresadministratör, ansvarar för leverantörsreskontran och är även bolagsansvarig. Honkommer närmast från CBRE.

– Alla tre har gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen och vi är mycket nöjda med rekryteringarna och hälsar dem välkomna till Stenvalvet. Vi kommer under hösten att fokusera på att bygga upp Stenvalvets ekonomiavdelning, säger Susanne Telby, Redovisningschef.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Stenvalvet

Ämnen i artikeln:

Stenvalvet Fastigheter

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.