Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Stenvalvet rekryterar Maria Sidén

Publicerad: 16 augusti 2022, 08:41

Maria Sidén blir ansvarig för Stenvalvets ekonomi- och finansavdelning.

Foto: Hans Alm

Stenvalvet rekryterar Maria Sidén som ny CFO. Hon kommer närmast från Veidekke. Sidén har tidigare varit ekonomi- och finanschef på John Mattson: ”Jag drivs av att skapa värde”, säger hon i ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

Stenvalvet Fastigheter

Stenvalvet stärker bolagets ekonomi- och finansavdelning med Maria Sidén som närmast kommer från Veidekke Bygg Sverige – där hon haft rollen som CFO. 

Hon har även lång erfarenhet från John Mattson där hon var ekonomi- och finanschef under sju år och delaktig i börsintroduktionen 2019. 

Maria Sidén har en civilekonomexamen från Stockholms universitet.

Läs mer: Frans Heijbel lämnar Alecta – klar för bostadsjätten 

– Hon van och trygg ledare med gedigen erfarenhet från rollen som CFO. Hon har kompetens inom både ekonomi och finans och hon är van vid att arbeta med utvecklingsfrågor. Hon kommer att kunna bidra på ett mycket bra sätt till vår fortsatta tillväxt, säger Maria Lidström, vd på Stenvalvet. 

Maria Sidén kommer att ingå i Stenvalvets ledningsgruppen och börjar på bolaget under hösten/vintern.

Läs mer: Lämnar Tyréns – blir ny vd på Skebo 

– Stenvalvet är ett bolag som befinner sig i en spännande fas med långsiktiga institutionella ägare. Jag drivs av att skapa värde och jag ser fram mot att få bidra till bolagets framtida utveckling, kommenterar Maria Sidén. 

Redaktionen

redaktionen@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Stenvalvet Fastigheter

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.