Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Stefan Dahlbo tar över Fabege

Publicerad: 2 april 2019, 03:35

Stefan Dahblo.

Foto: Fabege.

Fabeges styrelse har utsett Stefan Dahlbo som ny vd och koncernchef. Han efterträder därmed Christian Hermelin som meddelade sin avgång för några månader sedan.


Ämnen i artikeln:

Fabege FastigheterChristian HermelinStefan Dahlbo

Stefan Dahlbo är idag koncernchef på investeringsbolaget Byggmästare Anders J Ahlström Holding, och har tidigare varit bland annat styrelseledamot i Fabege, Wihlborgs och Klövern.

– Vi i styrelsen anser att Stefan Dahlbo är en utmärkt person att ta över ledarskapet och utvecklingen av Fabege. Dels känner han både fastighetsbranschen och kapitalmarknaden mycket väl, dels har flera av oss i styrelsen arbetat med Stefan tidigare och har stort förtroende för honom, säger Jan Litborn, styrelsens ordförande.

Stefan Dahlbo tillträder sin nya roll så snart som möjligt.

– Jag är mycket glad och stolt över det förtroende styrelsen nu ger mig. Det är ett dynamiskt och mycket framgångsrikt företag som jag ser fram emot att bli en del av, säger Stefan Dahlbo.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.