Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

SPG rekryterar från Skanska – igen

Publicerad: 26 augusti 2020, 08:44

Lovisa Hallman.

Foto: SPG

Scandinavian Property Group har återigen rekryterat en ny medarbetare från Skanska till Stockholmskontoret.


Ämnen i artikeln:

Scandinavian Property GroupSkanska

Scandinavian Property Group (SPG) anställer Lovisa Hallman för att öka takten när det gäller att genomföra pågående projekt som SPG har inom bostäder och omsorg.

Läs även: Ny Sverigechef på SPG

Lovisa Hallman kommer närmast från Skanska där hon arbetat under fyra års tid och där hon har haft flera roller i byggproduktionen och varit en del av traineeprogrammet Skanska 21.

– SPG har flera projekt i tidiga skeden, projekt som snart byggstartar samt projekt som är mitt i produktion. Detta gör att bolaget behöver en bred kompetens för att säkerställa ett optimalt genomförande. SPG har nu genomfört tre nyckelrekryteringar från Skanska under det senaste halvåret. Rekryteringen av Lovisa gör organisationen komplett för den fastighetsportfölj bolaget har i dag, säger Carl Zetterqvist, vd för SPG i Sverige i ett pressmeddelande.

SPG jobbar med flera segment

Scandinavian Property Group är ett fastighetsbolag som grundades 2004 och verkar på den skandinaviska marknaden. Organisationen består av 20 anställda med kontor både i Oslo och Stockholm. SPG är en industriell aktör inom tre specifika områden, bostäder, samhällsfastigheter, samt projektutveckling av kontor och handel. SPG har sedan 2004 genomfört fastighetstransaktioner för över 60 miljarder kronor.

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@fastighetsnytt.se

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.