Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Specialfastigheter tillsätter CIO

Publicerad: 3 juli 2019, 10:05

Masoomeh Antonsson, ny CIO på Specialfastigheter.

Masoomeh Antonsson, IT-chef på Specialfastigheter, har utsetts till CIO på bolaget. Hon tillträdde sin nya roll den 1 juli.


Ämnen i artikeln:

Specialfastigheter

Masoomeh Antonsson, IT-chef på Specialfastigheter, har utsetts till CIO på bolaget. Hon tillträdde sin nya roll den 1 juli. Det meddelar företaget i ett pressmeddelande.

– Den snabba tekniska utvecklingen ökar kraven på den tekniska standarden. Jag ser mycket fram emot att anta dessa utmaningar och att leda vårt utvecklingsarbete inom det här området, säger Masoomeh Antonsson, tillträdande CIO för Specialfastigheter i pressmeddelandet.

Tjänsten är nyinrättad och förväntas stärka företagets utvecklingsarbete inom digitalisering. Masoomeh tar även plats i bolagets ledningsgrupp.

“För oss som jobbar med säkerhetsfastigheter är det en extra utmaning som vi behöver rusta oss för. Därför är vi väldigt glada att vår IT-chef nu byter roll till CIO och förstärker vår ledning”, kommenterar säger Åsa Hedenberg, vd för Specialfastigheter.

Ajda Dzambic

Ämnen i artikeln:

Specialfastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.