onsdag31 maj

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

”Soppan” växer igen – anställer trio

Publicerad: 22 oktober 2020, 13:30

Micaela Klingspor, Elin Ulfhammer och Mathias Axelsson. Foto: A Beautiful Soup

PR-byrån A Beautiful Soup anställer tre nya konsulter till kontoren i Stockholm och Göteborg.

Ämnen i artikeln:

A Beautiful Soup

AJ


A Beautiful Soup, PR-byrån som det tidigare centerpartistiska borgarrådet Per Ankersjö var med och startade efter att han lämnat Stockholmspolitiken 2015, fortsätter att växa. 

Tre nya personer ansluter nu till ”Soppan” som konsulter. Micaela Klingspor och Elin Ulfhammer ska jobba på firmans Stockholmskontor och Mathias Axelsson börjar på Göteborgskontoret.

Läs även: ”Soppan” vägrar ställa in – genomför Almedalen-programmet digitalt

Micaela Klingspor har mångårig erfarenhet från kommunikationsbranschen och är van att arbeta såväl strategiskt som operationellt för kunder från olika sektorer. Hon kommer närmast från en tjänst som PR-konsult på en kommunikationsbyrå i Stockholm. 

Elin Ulfhammer är utbildad jurist och har arbetat med strategisk kommunikation under de senaste tre åren. Hon kommer närmast från en tjänst som projektledare och copywriter på en kommunikationsbyrå i Stockholm. 

Mathias Axelsson har tre års erfarenhet som kommunikationskonsult med uppdragsgivare från både privat och offentlig sektor och har tidigare innehaft uppdrag som folkvald politiker för Kristdemokraterna i Göteborgs nämnd för kretslopp och vatten.

Läs även: Ulf Kamne går till PR-byrå 

A Beautiful Soup har sedan tidigare knutit till sig flera före detta politiker, bland andra Roger Mogert (tidigare socialdemokratiskt stadsbyggnadsborgarråd i Stockholms stad), Yuri Silva (tidigare MP-politiker i Eskilstuna, Lukas Forslund (tidigare centerpartistisk politiker i Stockholm) och Ulf Kamne (tidigare MP-politiker i Göteborgs stad).

 

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev