Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

”Soppan” knyter till sig arkitekt – ska satsa internationellt

Publicerad: 3 december 2020, 15:04

PR-byrån A Beautiful Soup, som jobbar nära bygg- och fastighetsbranschen, fortsätter att satsa. Nu knyter man till sig arkitekten Monica von Schmalensee och ställer in siktet på utlandet.


Ämnen i artikeln:

A Beautiful Soup

A Beautiful Soup har under 2020 knutit till sig fyra nya konsulter och inleder nu ett samarbete med arkitekten Monica von Schmalensee, tidigare vd på White Arkitekter.

Läs även: ”Soppan” växer igen – anställer trio

Enligt PR-byrån själv ska relationen ses som en tydlig signal om att S Beautiful Soup ska satsa på fler internationella kunder under 2021.

– Monica von Schmalensee har ett internationellt engagemang som vi delar och ett spännande nätverk som sträcker sig långt utanför Sveriges gränser, säger Emelie Löthgren, vd på ”Soppan” i en kommentar.

A Beautiful Soups affär går ut på att hjälpa fastighetsaktörer och samhällsbyggare med hållbar stadsutveckling.

Läs även: Ny certifiering inom hållbar stadsutveckling

Monica von Schmalensee säger i en presskommentar att hon följt A Beautiful Soup från start.

 – Jag delar företagets värdegrund och engagemang för städer och hållbarhet, inte minst när det gäller klimatet. PR-branschen är nödvändig för att vi ska klara utmaningarna, samla kunskap och driva frågorna inom hållbar stadsutveckling. Jag vill fortsätta att vara i gränslandet mellan näringsliv och politik, och driva viktiga samhällsfrågor mot politiken som jag har gjort under hela mitt yrkesliv, säger Monica von Schmalensee.

Läs även: Hon tar över efter Monica von Schmalensee som vd för White 

 

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

A Beautiful Soup

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.