Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Sollentunahem rekryterar vd från Einar Mattsson

Publicerad: 27 april 2020, 07:18

Anna Mellström blir ny vd på Sollentunahem i oktober.

Anna Mellström blir Sollentunahems nya vd. Hon kommer närmast från vd-posten på Einar Mattsson Byggnads.


Ämnen i artikeln:

SollentunahemEinar Mattsson

Anna Mellström tillträdde som vd för Einar Mattsson Byggnads i januari 2019. Dessförinnan hade hon varit affärsområdeschef för Byggproduktion och tidigare som verksamhetsutvecklingsansvarig i bolaget.

Sin nya tjänst på Sollentunahem tillträder hon i oktober. Hon ser fram emot att fortsätta leda bolagets utveckling. Sollentunahem, kommunens största hyresvärd, har drygt 5 700 hyreslägenheter i beståndet, men planerar nyproduktion av cirka 1 500 nya bostäder.

– Det ska bli spännande att vara med och bidra till 1 500 nya lägenheter och vi kommer också fokusera lite extra på Sollentunahems arbete med satsningar på att skapa områden som präglas av trygghet samt ordning och reda, säger Anna Mellström i ett pressmeddelande.

”Kommer att göra stor skillnad”

Maria Stockhaus, ordförande i Sollentunahem, välkomnar Anna Mellström till bolaget.

– Med sin stora erfarenhet inom både verksamhetsutveckling och ledarskap samt sitt engagemang och driv kommer Anna att göra stor skillnad och lyfta Sollentunahem som ett ännu starkare bolag in i framtiden.

Anders Siljevall

Reporter

anders.siljevall@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

SollentunahemEinar Mattsson

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.