Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Snabbväxande bolag utökar ledningsgruppen

Publicerad: 3 augusti 2022, 10:30

Sebastian Bredberg och Johan Dahl.

Foto: xNomad

I början av året tog uthyraren xNomad in 32 miljoner kronor i kapital med investerare. Nu växlar bolaget upp med två nyckelrekryteringar som båda tar plats i ledningsgruppen.


Ämnen i artikeln:

Svepet

– Vi växer fort och har sedan starten 2019 byggt upp en katalog av över 10 000 varumärken som söker butiksutrymmen. Med aktiveringar i Rom, Paris, Barcelona och Berlin har vi börjat röra oss utanför Nordens gränser, säger Jonathan Haralambakis, vd på xNomad.

xNomad har en datastyrd marknadsplats för pop up-ytor som genom partners erbjuder helhetslösningar för företag som under perioder vill kunna nå nya kunder genom fysisk närvaro.

I början av 2022 tog bolaget in 32 miljoner kronor i kapital med investerare som Luminar Ventures, Proptech Farm, WeWork Alumni Fund och Joachim Hedenius. Nu toppar bolaget laget med två nyckelrekryteringar. 

– Att möjliggöra innovativa pop-up aktiveringar känns helt rätt i tiden. I en butikslokal finns oändliga möjligheter att skapa kreativa mötesytor för företag och kunder, kommenterar Sebastian Bredberg, som blir produktchef. 

Så här säger Johan Dahl om sin nya roll: 

– Det är otroligt kul att få vara med och leda den tekniska utvecklingen på bolaget. Genom en tillgänglig och digital plattform skapar vi förutsättningar för att stoppa butiksdöden och väcka liv i städerna igen, som blir CTO. 

Teresa Ahola

Reporter

teresa.ahola@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Svepet

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.