Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

SLP rekryterar CFO och växer i Helsingborg

Publicerad: 1 september 2020, 06:17

Tommy Åstrand.

Foto: SLP

Swedish Logistic Property, SLP, har rekryterat en ny CFO som i dag har samma roll på Victoria Park och Hembla. Samtidigt gör bolaget ett förvärv i Helsingborg.


Ämnen i artikeln:

SLPHelsingborgVictoria ParkHembla

Tommy Åstrand börjar sin nya tjänst på SLP i januari 2021. 

Läs även: SLP startar första egna nybygget

”Det känns fantastiskt roligt att kunna rekrytera Tommy till SLP, Jag har arbetat med honom i motsvarande roll i flera andra fastighetsbolag och uppskattar verkligen hans gedigna erfarenheter från fastighetsbranschen och hans höga kompetens i ekonomi- och redovisningsfrågor. Dessutom har han ett driv och en personlighet som passar mycket bra in hos oss på SLP, säger Peter Strand, styrelseordförande i SLP, i ett pressmeddelande.

Läs även: SLP om storköpet i Nässjö: ”Ett bra paket”

Tommy Åstrand är i dag CFO på Victoria Park och Hembla och har dessförinnan bland annat varit CFO på det tidigare börsnoterade fastighetsbolaget Tribona (före detta Northern Logistic Property) och innehaft CFO-roller inom Eon samt Sysav. 

SLP köper fastigheten där Norrvidinge har sitt huvudkontor i Helsingborg.

Foto: SLP

I samma veva köper SLP en fastighet i Helsingborg av Norrvidinge, som har sitt huvudkontor i byggnaden och som tecknat ett sexårigt hyresavtal med SLP. Transaktionen omfattar ett markområde om cirka 14 000 kvadratmeter och byggnadsytor om cirka 2 100 kvadratmeter. SLP tillträdde fastigheten den 31 augusti.

Norrvidinge tillhandahåller transport- och maskintjänster samt anläggningsmaterial i södra Sverige. Bolaget planerar för vidare expansion och utveckling av verksamheten.

”Det känns bra att få en professionell fastighetsägare som partner i vår vidare utveckling av verksamheten i Helsingborg. SLP har hela vägen varit lyhört och lösningsorienterat, vilket är viktigt för ett fortsatt gott samarbete”, säger Per-Eric Troneus som är styrelseordförande i Norrviding i ett pressmeddelande.

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@fastighetsnytt.se

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.