Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

SLP plockar toppnamn från Corem

Publicerad: 4 oktober 2021, 08:20

Foto: oatawa

SLP - Swedish Logistic Property - som är på väg till börsen, nyrekryterar affärsutvecklare från Corem för att fortsätta växa i Stockholmsområdet.


Ämnen i artikeln:

SLPCorem Property Group

Jesper Carlsöö och Jerker Holmgren har varit verksamma på Corem i cirka 14 år och Carlsöö kommer från en roll som marknads- och uthyrningschef, och Holmgren som chef för affärs- och projektutveckling.

Läs även: SLP köper fastighet i Småland – tecknar långt hyreskontrakt

Som tidigare kommunicerats arbetar bolaget mot en börsnotering under första halvåret 2022 och de båda påbörjar sina nya tjänster senast den 1 april 2022.

— Genom rekryteringarna tar SLP ett första viktigt steg mot att skapa en tydlig närvaro även i Stockholmsregionen. Syftet är naturligtvis att möjliggöra en fortsatt expansion även i Mälardalen. Med Jespers och Jerkers kontaktnät, kompetens och erfarenhet får vi en enormt stark och bra plattform för att möjliggöra detta, säger Peter Strand, VD i SLP.

Björn Rundström

Chefredaktör och ansvarig utgivare

bjorn.rundstrom@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

SLPCorem Property Group

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.