Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Slättö utökar styrelsen

Publicerad: 7 maj 2020, 13:12

Jan Litborn och Ann Grevelius rekryteras till Slättös styrelse.

Foto: Slättl

Slättö Förvaltning stärker sin styrelse och rekryterar Ann Grevelius och Jan Litborn. Duon valdes in vid bolagsstämman den 6 maj 2020. Det framgår av ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

Slättö

– Slättö Förvaltning står inför en spännande tillväxtresa och har höga framtidsambitioner. Ann och Jan är två strategiska rekryteringar som med sin kompetens och erfarenhet förstärker styrelsens sammansättning, säger Per Berggren, styrelseordförande, Slättö Förvaltning.

Ann Grevelius har lång erfarenhet inom Asset Management och har haft chefsbefattningar inom Handelsbanken och SEB. Hon sitter för närvarande med i Stenvalvets styrelse, i Nasdaq Stockholms bolagskommitté och investeringskommittén hos Stiftelsen för Strategisk Forskning. 

Jan Litborn är Managing Partner på Glimstedt Stockholm och styrelseledamot i ett flertal bolag. Han är styrelseordförande i Fabege och I.A Hedin Bil och ledamot i Backahill och Wihlborgs. 

Styrelsen i Slättö Förvaltning utgörs nu av ordförande Per Berggren, Ann Grevelius, Ulrika Danielsson, Georg Ehrnrooth, Magnus Meyer och Jan Litborg. Barbro Lilieholm har avstått omval. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Slättö

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.