Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

måndag17.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

Slättö rekryterar trio

Publicerad: 1 februari 2021, 14:24

Från vänster: Olof Boltzius, Linn Anstérus, Linnéa Lindgren

Foto: Slättö

Slättö Förvaltning har rekryterat tre nya medarbetare och även utsett nya partners i bolaget. Det framgår av ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

Slättö

Olof Boltzius har utsetts till ny fondchef för Slättö Core Plus och kliver samtidigt in som partner i Slättö Förvaltning. Han kommer närmast från Skandia Fastigheter där han arbetat med investeringar och affärsutveckling samt varit ansvarig för Finlandsverksamheten. 

Linn Anstérus och Linnéa Lindgren tillträder som affärsutvecklare med ansvar för bolagets strategiarbete respektive finansieringsansvarig. Linn har drygt 10 års erfarenhet inom investment banking och corporate finance. Linnéa har tidigare arbetat inom corporate finance på Swedbank och kommer senast från Rikshem. 

Till sist utses även Helena Elonsson, chef för projektutveckling, till partner i bolaget. 

– Slättö fortsätter att växa och våra fonders portföljer passerar inom kort 10 miljarder kronor i förvaltat kapital. Vi är också stolta över att i denna kapitalrunda kunna välkomna ett tiotal nya institutionella investerare. Vi utvecklar Slättös organisation i takt med tillväxten och jag är mycket nöjd med att kunna attrahera så kompetenta medarbetare, säger Johan Karlsson, vd på Slättö, i pressmeddelandet. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Slättö

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.