Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Slättö gör tung rekrytering

Publicerad: 3 mars 2020, 15:58

Kent Edh Jansen, nytillträdd som Client Relationship Director på Slättö.

Foto: Slättö

Slättö har rekryterat Kent Edh Jansen till rollen som Client Relationship Director. Det framgår av ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

Slättö

Kent Edh Jansen kommer närmast från en position som sourcing manager på Nordier Property Advisors där han sedan 2014 ansvarat för affärsgenerering och kundrelationer. Han har tidigare arbetat med sponsring inom nöjes- och musikbranschen samt fundraising för ideella organisationer som BRIS och Hjärnfonden i eget bolag under perioden 1984–2014.

På Slättö ska han fokusera på uppsökande verksamhet inom transaktion samt utveckla bolagets investerarrelationer.

– Det känns väldigt roligt att få ansluta till ett så skickligt och drivet bolag som Slättö och tillsammans med bolagets fantastiska team få vara delaktig i resan framåt. Affärer stärks av relationer och jag ser med spänning fram emot att utöka och förstärka Slättös kontakter mot marknaden, kommenterar Kent Edh Jansen i en kommentar.

Växlar upp IR-arbetet

Johan Karlsson, vd på Slättö, säger i pressmeddelandet att Slättö nu växlar upp sitt IR-arbete samtidigt som bolaget delvis strukturerar om. 

– Sedan tidigare har vi en intressant bas av nordiska institutioner och större family offices, under kommande år räknar vi även med att välkomna aktörer från den europeiska kapitalmarknaden som våra kunder, säger han.

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Slättö

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.