Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Skanska rekryterar inom projektutveckling

Publicerad: 14 maj 2012, 05:23

Ny chef för verksamheten projektutveckling kommersiella fastigheter är Joakim Henriksson, medan Joachim Holmberg är ny affärsutvecklingschef.


Ämnen i artikeln:

Skanska

Joakim Henriksson är nytillträdd chef för Skanska Sveriges projektutveckling av kommersiella fastigheter. Han har under de senaste sex åren varit regionchef för Skanskas husverksamhet i sydöstra Sverige.

Joachim Holmberg är ny affärsutvecklingschef med ansvar för egenfinansierad utveckling av kommersiella och samhällsnyttiga fastigheter i Stockholmsregionen och de norra delarna av Sverige. Han kommer senast från befattningen som distriktschef inom Skanskas bostadsverksamhet i Stockholmsregionen.

Projektutveckling Kommersiellt inom Skanska Sverige arbetar framför allt med att initiera, utveckla och sälja kommersiella fastighetsprojekt. Tyngdpunkten finns i dag i Stockholm, Göteborg och Öresundsregionen

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Skanska

Ämnen i artikeln:

Skanska

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.