fredag3 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Skanska anställer ny direktör

Publicerad: 18 augusti 2014, 05:09

Mike McNally, Executive Vice President på Skanska och ansvarig för de amerikanska byggenheterna Skanska USA Civil samt Karin Lepasoon, Executive Vice President Skanska, med ansvar för strategi och stabsfunktioner inom koncernen, lämnar Skanskas koncernledning.

Ämnen i artikeln:

USASkanska

Mike McNally, Executive Vice President på Skanska och ansvarig för de amerikanska byggenheterna Skanska USA Civil och Skanska USA Building, slutar på Skanska till årsskiftet. Från 1 januari 2015 efterträds Mike McNally av Richard Cavallaro, som för närvarande är VD för affärsenheten Skanska USA Civil.

Karin Lepasoon, Executive Vice President Skanska, med ansvar för strategi och stabsfunktioner inom koncernen, lämnar i dag Skanskas Senior Executive Team, SET, av familjeskäl. Karin kommer att fortsätta som strategiskt stöd åt Johan Karlström, VD och koncernchef, Skanska.

– Jag vill tacka Mike och Karin för deras ovärderliga insatser i arbetet i koncernledningen. Båda har haft nyckelroller för att göra Skanska till ett av världens ledande projekt och byggföretag. Jag är verkligt stolt över att ha haft dem som kollegor och önskar dem båda all lycka i deras nästa steg i livet, kommenterar Johan Karlström, vd och koncernchef, i ett pressmeddelande.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Skanska

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev