Fredag23.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

Simon de Château lämnar posten som vd

Publicerad: 14 Augusti 2013, 12:50

Simon de Château lämnar posten som vd i Sveafastigheter. Vice vd Patrick Gylling tar över som ny vd.


Ämnen i artikeln:

Sveafastigheter

Efter mer än 10 år som verkställande direktör väljer Simon de Château att lämna över vd-posten till Patrick Gylling, som idag är vice verkställande direktör och ansvarig för Sveafastigheters verksamhet i Finland.

– Efter ett decennium som verkställande direktör för Sveafastigheter känns det rätt att lämna över till Patrick och den övriga ledningsgruppen, som står redo att ta över. Jag ser stora affärsmöjligheter för Sveafastigheter på våra marknader, säger Simon de Château.

– Simon är en av grundarna till Sveafastigheter och har varit verkställande direktör sedan starten 2003. Under Simons ledning har Sveafastigheter varit en av de europeiska fastighetsfondförvaltare som genererat högst avkastning, säger Peter Leimdörfer, styrelsens ordförande.

Ledningsgruppen kvarstår oförändrad och består av Patrick Gylling, Johanna Skogestig (chef för den svenska verksamheten), Jonas Ahlblad (chef för den finländska verksamheten) och Emil Haraldsson (CFO).

Simon de Château kvarstår i investeringskommittéerna för Sveafastigheters fonder.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Sveafastigheter

Ämnen i artikeln:

Sveafastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.