Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag17.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

Sex nominerade till Årets Fastighetsförvaltare

Publicerad: 22 Januari 2020, 11:26

Kristin Lövendahl på SBC och Anton Drott på Novi Real Estate utsågs till Årets Fastighetsförvaltare 2019.

Foto: Förvaltarforum

Nomineringarna till Årets Fastighetsförvaltare är klara. Bland de potentiella vinnarna finns bland annat två medarbetare från SBC Sveriges Bostadsrättscentrum.


Nomineringarna till Årets Fastighetsförvaltare är klara. Bland de potentiella vinnarna finns bland annat två medarbetare från SBC Sveriges Bostadsrättscentrum.

Det är föreningen Aff i samarbete med Förvaltarforum som varje år utser Årets Fastighetsförvaltare med syfte att lyfta fram medarbetare inom branschen som gör ett professionellt och värdeskapande arbete samt att främja fastighetsförvaltarrollen i stort.

Årets sex finalister i klasserna Bostad och Lokal är Margareta Ödman Eriksson, Stefan Johansson, Mikael Aghammar, Diana Elsherbiny, Kurt Knudsen och Robert Sävström. De två sistnämnda jobbar till vardags på SBC Sveriges Bostadsrättscentrum.

Nomineringen är öppen och vem som helst kan nominera en vän eller kollega. Ett urval görs sedan av en arbetsgrupp för ett sedan gå vidare till juryn. För att bli nominerad till priset bör Fastighetsförvaltaren uppfylla kriterierna för god kunskap och kompetens inom områden som teknik, ekonomi, miljö, juridik och kommunikation.

Vinnarna utses på Förvaltarforums årliga seminarium Framtidens Förvaltare som äger rum i Stockholm den 5 februari.

Andreas Jennische

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.