fredag22 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Serneke utser chef för Mälardalen

Publicerad: 9 augusti 2017, 05:26

Fredrik Elmgren. Foto: Serneke Bygg

Serneke Bygg fortsätter sin expansion i Stockholm och Mälardalsområdet och rekryterar Fredrik Elmgren som chef för regionen.

Ämnen i artikeln:

MälardalenSerneke

Serneke Bygg fortsätter sin expansion i Stockholm och Mälardalsområdet och rekryterar Fredrik Elmgren som chef för regionen. Han kommer närmast från en tjänst som affärschef för NCC Sverige.

– Vi är idag en etablerad aktör med stora byggprojekt i Mälardalen och Stockholm. Men eftersom vi ser ytterligare potential att växa i regionen så krävs en regionchef med kompetens och drivkraft. När jag träffade Fredrik så kände jag direkt att han är en person som kommer att passa perfekt hos oss, säger Daniel Åstenius, vd för Serneke Bygg, i ett pressmeddelande.

Fredrik tillträder sin tjänst i september och kommer att sitta med i ledningsgruppen. Han kommer att lägga stor fokus på att expandera verksamheten till fler strategiskt utvalda orter.

– Det här ska bli riktigt roligt, jag ser fram emot att bli en del av Sernekes växande team. Bolaget har haft en fantastisk utveckling, säger Fredrik Elmgren.

Serneke Bygg Region Öst omfattar ett tjugotal pågående projekt i Stockholmsregionen, Uppsala och Eskilstuna. Bolaget vill även etablera sig i Västerås, Linköping, Norrköping och Örebro.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev