Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Serneke rekryterar från Skanska

Publicerad: 4 juli 2019, 07:24

Piero Sannicolò och Jonas Kivi. Bild: Serneke

Serneke rekryterar två nya arbetschefer, Piero Sannicolò och Jonas Kivi, till Stockholmskontoret. Duon kommer närmast från långvariga tjänster på Skanska.


Ämnen i artikeln:

Serneke

Serneke rekryterar två nya arbetschefer, Piero Sannicolò och Jonas Kivi, till Stockholmskontoret.

Piero Sannicolò rekryteras som ny arbetschef inom speciella projekt på Serneke.

– Rekryteringen av Piero är en del av en strategisk satsning för att på riksnivå kunna kvalificera oss för nya projekttyper, exempelvis sjukhusprojekt, säger Daniel Åstenius, vd på Serneke Bygg, i ett pressmeddelande.

Jonas Kivi blir ny arbetschef i Region Öst.

– Jag är väldigt glad över att Jonas har valt att börja hos oss. Nu förstärker vi vårt erbjudande inom kommersiella projekt i Stockholm med Jonas breda erfarenhet och kompetens, säger Fredrik Elmgren, regionchef på Serneke Bygg i ett pressmeddelande.

Duon kommer närmast från långvariga tjänster hos Skanska. Piero Sannicolò har arbetat på Skanska i 30 år och haft olika befattningar inom entreprenad och projektutveckling. Jonas Kivi har under 19 år arbetat i olika roller och kommer närmast från tjänsten som Project Director.

Piero och Jonas har redan tillträtt sina nya tjänster.

Ajda Dzambic

Ämnen i artikeln:

Serneke

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.