Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Sehlhall rekryterar två

Publicerad: 26 april 2021, 12:31

Mikaela Malmgren och Kristoffer Lidbrandt är nya medarbetare hos Sehlhall Fastigheter

Foto: Sehlhall Fastigheter

Sehlhall Fastigheter förstärker med två nya medarbetare. Mikaela Malmgren blir förvaltningsansvarig och Kristoffer Lidbrandt utses till ny förvärvsansvarig.


Ämnen i artikeln:

Sehlhall Fastigheter

Mikaela Malmgren ska axla rollen som förvaltningsansvarig. Hon är utbildad fastighetsförvaltare och har tidigare arbetat hos Einar Mattsson, Rikshem och senast på Genova Property. 

– En modern och högkvalitativ fastighetsförvaltning utgör en central del i Sehlhalls erbjudande för hållbar social infrastruktur. Jag ser fram emot att vidareutveckla funktionen och framför allt att vara del av ett så utpräglat entreprenörsteam, säger Mikaela Malmgren, tillträdande förvaltningansvarig på Sehlhall Fastigheter, i bolagets pressmeddelande. 

Kristoffer Lidbrandt blir ny förvärvsansvarig med huvudfokus på tidigare skeden. Han är utbildad fastighetsmäklare och kommer senast från rollen som transaktionsansvarig på Serafim Fastigheter. 

– Jag älskar Sehlhalls höga tempo, vilket är nödvändigt med tanke på det stora behovet av omsorgsfastigheter, säger Kristoffer Lidbrandt, tillträdande förvärvsansvarig på Sehlhall Fastigheter, i pressmeddelandet. 

Duon tillträder sina nya tjänster den 3 maj 2021. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Sehlhall Fastigheter

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.