Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Sehlhall rekryterar från Vectura

Publicerad: 2 mars 2021, 10:38

Foto: Sehlhall Fastigheter

Sehlhall Fastigheter har rekryterat Petra Sandberg som ansvarig för gruppbostäder.


Ämnen i artikeln:

Sehlhall Fastigheter

– Vi märker av ett stort intresse för vår verksamhet och jag tolkar det som att vi bidrar med något som verkligen behövs i samhället. Därför är jag glad och stolt över att välkomna Petra Sandberg till Sehlhalls växande team, säger Dan T. Sehlberg, vd och koncernchef på Sehlhall Fastigheter, i bolagets pressmeddelande. 

Läs även: Stor intervju med Dan T Sehlberg om att bygga en affär kring omsorgsfastigheter: ”Den som kan mest vinner”

Petra Sandberg kommer närmast från rollen som affärsutvecklare på Vectura Fastigheter och har tidigare bland annat arbetat som etableringsansvarig på Aleris. Hon är utbildad sjuksköterska från Sophiahemmet och vidareutbildad specialistsjuksköterska i geriatrik vid Karolinska institutet. 

– Jag ser mycket fram emot att få delta i Sehlhalls utveckling av gruppbostäder och bidra med min erfarenhet och mina kunskaper inom området. Jag är övertygad om att framtiden ligger i anpassade bostäder för människor med olika behov under olika perioder av livet, säger Petra Sandberg, i pressmeddelandet. 

Petra tillträder sin nya roll den 15 mars 2021. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Sehlhall Fastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News