Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Scandic vill öka bolagets kommersiella fokus

Publicerad: 10 februari 2015, 16:01

Scandic Hotels meddelar att Thomas Engelhart har utsetts till Chief Commercial Officer och ansvarig för alla kommersiella funktioner.


Ämnen i artikeln:

Scandic

Thomas Engelhart har varit på Scandic tidigare när han under 2007-2011 hade tjänsten som ansvarig för de kommersiella funktionerna. Efter sin tid på Scandic var Thomas vd på Coop Marknad och han kommer närmast från en tjänst som Nordenansvarig för Rezidor Hotel Group.

– Vi är mycket glada att få hälsa Thomas välkommen tillbaka till vårt team. Scandic har idag ett starkt momentum från 2014 när vi tog marknadsandelar på alla våra nyckelmarknader i Norden. I sin nya roll kommer Thomas ytterligare driva bolagets kommersiella initiativ och säkerställa att Scandics styrka kommer att gynna våra kunder än mer, säger Frank Fiskers, vd och koncernchef.

Thomas Engelhart börjar sin nya tjänst den 5 augusti 2015. I denna roll blir han medlem av Scandics koncernledning och rapporterar till Frank Fiskers.

Redaktionen

källa: Pressmeddelande Scandic

Ämnen i artikeln:

Scandic

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News