Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

SBB rekryterar från Victoria Park

Publicerad: 5 juli 2019, 09:34

Samhällsbyggnadsbolaget rekryterar Ola Svensson som landschef i Danmark och regionchef för Öresundsregionen. Ola tillträder den 1 oktober.


Ämnen i artikeln:

SBB FastigheterVictoria Park Fastigheter

Samhällsbyggnadsbolaget rekryterar Ola Svensson som landschef i Danmark och regionchef för Öresundsregionen. Ola tillträder den 1 oktober. Det meddelar bolaget i ett pressmeddelande.

– SBB växer kraftigt och fortsätter med förvärv i Södra Sverige och Danmark. Ola är en viktig del i att skapa fortsatt tillväxt i Södra Sverige och Danmark, säger Fredrik Holm, förvaltningschef, Samhällsbyggnadsbolaget i Norden.

Ola Svensson har närmare 20 års erfarenhet av fastighetsförvaltning och har tidigare arbetat på bland annat Akelius, MKB och Rikshem. Han kommer närmast från rollen som fastighetschef på Victoria Park.

– Det är fantastiskt roligt att få möjlighet att arbeta i ett av landets största tillväxtbolag inom fastigheter. Min erfarenhet kommer att passa väl in i det höga tempo som SBB växer, kommenterar Ola Svensson.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.