Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Sara Johansson till Boet Bostad

Publicerad: 7 februari 2017, 10:47

Foto: Dreamstime.

Sara Johansson som nyligen lämnade sin tjänst som fastighetsutvecklingschef på Concent har rekryterats till Boet Bostad där hon bli utvecklingsansvarig och tar plats i ledningsgruppen.


Ämnen i artikeln:

Boet BostadConcent

Sara Johansson som nyligen lämnade sin tjänst som fastighetsutvecklingschef på Concent har rekryterats till Boet Bostad där hon bli utvecklingsansvarig och tar plats i ledningsgruppen. Innan Concent arbetade hon som projektledare på ALM Equity men har även varit verksam i den kommunala sektorn, som mark- och exploateringsingenjör hos Värmdö kommun samt projekteringsledare hos Stockholms stad.

Hon har en examen som civilingenjör inom samhällsbyggnadsteknik från KTH, enligt ett pressmeddelande från Boet Bostad.

– Boet Bostad är inne i ett expansivt skede med flera större projekt under utveckling. Vi är idag aktiva i ett femtiotal storstäder, regionstäder och universitetsstäder och ser stor potential att kunna växa ytterligare framöver. Saras fastighetsutvecklingskompetens och breda kontaktnät kommer att vara till stor nytta för Boet Bostad i sin fortsatta expansion, kommenterar vd Ferdinand Grumme.

Sverrir Thór

Ämnen i artikeln:

Boet BostadConcent

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.