Lördag31.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

Sandberg ny vd på Uppsalahem

Publicerad: 28 Januari 2016, 13:23

Stefan Sandberg

Uppsalahems styrelse utsåg vid ett extra styrelsemöte den 21 januari, Stefan Sandberg till ny vd. Sandberg tillträder i augusti 2016 och arbetar idag som divisionschef på konsultbolaget COWI.


Ämnen i artikeln:

UppsalaUppsalahem

Stefan Sandberg efterträder Uppsalahems nuvarande vd Mikael Rådegård, som går i pension efter närmare sex år på posten. Stefan Sandberg har erfarenhet från bygg- och konsultbranschen med olika ledande befattningar från bland annat Skanska och BoKlok. I botten har Sandberg en civilingenjörsexamen från KTH, inriktning väg och vatten.

– Under Mikaels ledning har Uppsalahem tagit positionen som ett av de ledande bolagen inom allmännyttan och i Uppsala. Stefan kommer att med sin erfarenhet fortsätta på den inslagna vägen mot ökad kundnöjdhet. Hans bakgrund från bygg- och konsultbranschen kommer säkerligen också ge oss nya infallsvinklar på de utmaningar Uppsalahem har framför sig säger Susanne Eriksson, styrelseordförande i Uppsalahem, i ett pressmeddelande.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Uppsalahem

Ämnen i artikeln:

UppsalaUppsalahem

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.