torsdag30 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Roslund ny CFO på Hufvudstaden

Publicerad: 18 maj 2016, 05:05

Åsa Roslund. Foto: Hufvudstaden.

Åsa Roslund utses från och med den 18 maj 2016 till ny CFO i Hufvudstaden med ansvar för bolagets ekonomi- och finansfrågor. Hon efterträder Ingvor Sundbom som tillträdde så sent som i mars.

Ämnen i artikeln:

HufvudstadenIvo Stopner

Åsa Roslund utses från och med den 18 maj 2016 till ny CFO i Hufvudstaden med ansvar för bolagets ekonomi- och finansfrågor. Hon kommer att ingå i Hufvudstadens koncernledning.

I samband med att Åsa Roslund tillträder sin nya befattning lämnar nuvarande CFO Ingvor Sundbom bolaget. Sundbom tillträdde sin position så sent som i mars men innan dess hade Roslund varit tillförordnad CFO från 1 oktober då Magnus Jacobson lämnade sin tjänst på Hufvudstaden för att ansluta till Norrporten.

Åsa Roslund har varit redovisningschef på Hufvudstaden sedan 2005.

-Det är med stor glädje vi hälsar Åsa Roslund välkommen i befattningen som CFO. Åsa har under många år gjort ett utmärkt arbete för Hufvudstaden. Hon har en gedigen kunskap om bolaget, de frågor som hanteras av vår ekonomi- och finansfunktion och inte minst de utmaningar och möjligheter Hufvudstaden står inför. Under sin tid som tillförordnad CFO har hon också på ett initierat och förtjänstfullt sätt visat att hon väl fyller rollen som finansdirektör hos oss, säger Ivo Stopner, verkställande direktör, Hufvudstaden.

Redaktionen

Källa: Hufvudstaden

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev